27 Şubat 2010 Cumartesi

Galatasaray-Kasımpaşa maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Galatasaray-Kasımpaşa izle,Galatasaray-Kasımpaşa maçı izle,Galatasaray-Kasımpaşa canlı izle,Galatasaray-Kasımpaşa online izle,Galatasaray-Kasımpaşa bedava izle,lig tv izle

Hafta arası evinde oynadığı Avrupa Kupası mücadelesinden yenilgi ile ayrılan ev sahibi ekip verilmeyen penaltısının üzüntüsünü ve sinirini yaşıyor. Çok kaliteli bir kadroya sahip olan Galatasaray, forvette ki eksiklerine rağmen her maç gol atmayı başarıyor. Arda ve Keita takımı sırtlamaya devam ediyorlar. Süper ligde lider olarak çıkacakları Kasımpaşa maçında da bu ikilinin galibiyet için başrol oynayacaklarını düşünüyorum. Kasımpaşa ise istikrarsız bir takım. Fakat büyüklere karşı inanılmaz bir motivasyon ile sahaya çıkıyorlar. Yılmaz Vural bu maçta ilk önce yenilmemeyi, daha sonra da kontra ataklarla gol atmayı düşünecektir. Gollü bir mücadele bizleri bekliyor.

Sonuç Tahmini : Üst

371 28.02 19:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Galatasaray-Kasımpaşa

Istanbul BB. Fenerbahçe Maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
İstanbul B.B. Fenerbahçe izle,İstanbul B.B. Fenerbahçe maçı izle,İstanbul B.B. Fenerbahçe canlı izle,İstanbul B.B. Fenerbahçe online,İstanbul B.B. Fenerbahçe bedava izle

Son 6 resmi maçında 3 beraberlik 3 de mağlubiyet alan Fenerbahçe, evinde Lille'e elenmenin üzüntüsü içinde. Sakat futbolcuları oldukça fazla olan konuk takım geçtiğimiz hafta lider olma şansını yakalamış fakat iyi kullanamamıştı.
Büyük takımlara karşı her zaman hırslı ve atak futbol oynayan Büyükşehir Belediye ise geçen hafta Trabzon karşısında deplasmanda aldığı beraberlik ile bu maça daha bir pozitif çıkacak. Abdullah Avcı ve talebeleri kendilerinden çok eminler. Gol yollarında pek sorun yaşamayan ev sahibi ekip, gündüz maçının avantajanı kullanmak isteyecektir. Gollü bir müsabaka bekliyorum.

Sonuç Tahmini : Üst

334 28.02 15:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
İst.Büyükşehir Bld.-Fenerbahçe

Manisaspor-Diyarbakırspor Maçını izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Manisaspor-Diyarbakırspor izle,Manisaspor-Diyarbakırspor maçı izle,Manisaspor-Diyarbakırspor canlı izle,Manisaspor-Diyarbakırspor online izle,Manisaspor-Diyarbakırspor bedava izle

Sezon başında ligin süprizci takımı olacağını düşündüğüm Manisaspor beni yanılttı ve düşme potasına girdi. Son 11 haftada sadece hükmen Ankaraspor galibiyetleri var. Karşılarındaki rakip bir üst sıralarında bulunuyor ve aralarında sadece 1 puan fark var. Yani mücadeleyi Diyarbakırspor kazanırsa puan farkı 4 e çıkacak ve azıcık rahatlayacaklar, fakat ev sahibi ekip kazanırsa Diyarbakır'ın 2 puan üzerine çıkacak. Manisaspor evinde kötü oynayan bir takım değil, moralsiz olan konuk ekip hafta içi Ziya Doğan'ın istifası ile sarsıldı. Ev sahibin karşılaşmadan ne yapıp edip 3 puan alacaklarını düşünüyorum.

Sonuç Tahmini : 1

327 28.02 14:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Manisaspor-Diyarbakırspor

Gençlerbirliği-Ankaragücü Maçını izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Gençlerbirliği-Ankaragücü izle,Gençlerbirliği-Ankaragücü maçı izle,Gençlerbirliği-Ankaragücü canlı izle,lig tv izle,Gençlerbirliği-Ankaragücü online izle

Haftanın kasvetli ve soğuk geçecek Ankara derbisi 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak. Orta sıralarda bulunan ve etliye sütlüye karışmadan ligi olduğu yerde bitirmek isteyen Gençler, ligde kalmak için her maçı final niteliğinde olan Ankaragücü'ne karşı %100 performans koymayacaktır. Sağlam savunma yaparak son 5 maçını berabere bitiren konuk ekip kısır geçecek olan mücadelede 1 ya da 2 gol atarak galip gelecek ve uzun bir aradan sonra galibiyetle tanışacaktır.

Sonuç Tahmini : 2

326 28.02 14:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Gençlerbirliği-Ankaragücü

Gaziantepspor-Eskişehirspor izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Gaziantepspor-Eskişehirspor izle,Gaziantepspor-Eskişehirspor maçı izle,Gaziantepspor-Eskişehirspor özet,lig tv izle,Gaziantepspor-Eskişehirspor canlı izle

Deplasman maçlarında genelde gol bulabilen ve oynadığı müsabakaların geneli üst ile sonuçlanan Eskişehirspor 2 hafta önceki Beşiktaş karşılaşmasından sonra havası Kasımpaşa karşısında sönen Gaziantep ile oynuyor. Ev sahibi ekip geçen hafta bir önceki haftaki galibiyetin verdiği rehavet ile çok kötü bir futbol oynamış ve farklı mağlup olmuştu. Eskişehirspor ise puanlarını evinde değilde deplasmanda almaya devam ediyor. İki ekibinde gol bulacağını düşünüyorum. Ve gollü bir beraberlik bekliyorum.

325 28.02 14:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Gaziantepspor-Eskişehirspor

24 Şubat 2010 Çarşamba

Fenerbahçe-Lille Maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Lille ilk maçta elde ettiği 2-1'in avantajıyla Kadıköy'e geliyor. Hücum futbolunu çok iyi oynayabilen bir takım olan Fransız temsilcisinde Gervinho'nun sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Savunması ilk maçta ciddi açıklar veren Lille bu kez daha sert bir savunma yapabilir. Fenerbahçe'nin sabırlı bir şekilde hücum etmesi gerekiyor.Fenerbahçe'nin puan kaybettiği son maçlara baktığımız zaman ortak olan şeyl savunmasında gereksiz hatalar yapması oldu.Son derece kritik bir maç, sonucunun tahmin etmek gerçekten çok güç. Fenerbahçe'nin mutlaka gol bulması gereken bir maç, bu nedenle kendi evinde ateşli taraftarının karşısına cıkacak olan Fenerbahce evinde yenilmez..

Sonuç Tahmini : 1

568 25.02 22:05 UEFA
Fenerbahçe-Lille

Galatasaray Atletico Madrid Maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Galatasaray, UEFA'da bir başka bunu herkes kafasına yazsın ve yıldızlı bir biçimde not etsin! Madrid'de, seyircisini tatmin etmek isteyecek ve gole gidecek. Üst düşünmek çok da mantıklı değil. 0-1 olsa bile, GS'ye bir gol yeter ve kendini fazla kasmaz. Kendi yarısahasında kapanan bir maç bekliyorum. İsteyenler, 10'i deneyebilir. İsteyen de 2-3 Gol. Ancak garanti olanı da denemek en yararlısı. GS bu turu alır!.. Madrid çok ofansif çıkacak. Bu yüzden Cimbom'a o kadar da güvenmemek gerek. O yüzden 10 demek, garanti olur.

Sonuç Tahmini : 10

562 25.02 20:00 UEFA
Galatasaray-Atletico Madrid

23 Şubat 2010 Salı

Prokom-CSKA Moskova Maçı canlı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 1 yorum
24 Şubat Çarşamba
20.45 SPORMAX
Prokom-CSKA Moskova

Karşılaşma saatinde sitemizde yerinizi alın.İddaa'cılar için 2 yani CSKA Moskova ağır basıyor.Herkeze iyi seyirler.

22 Şubat 2010 Pazartesi

Fenerbahçe Bursaspor Maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Ligde 2 haftadır berabere kalan ev sahibi, hafta arası oynadığı Lille maçından da mağlubiyetle döndü. Bozuk olan morallere birde Lugano'nun yeniden sakatlanması eklenince işler iyice karıştı Fenerbahçe'de. Evinde her zaman atak futbol oynayan ve kolay gol bulan, Alex gibi bir yıldıza sahip olan Fenerbahçe bu kötü gidişe dur demek zorunda. Şampiyonluk mücadelesinde iki ezeli rakibininde karşılaştığı bu haftadan mutlak kar ile ayrılmak isteyen ev sahibinin varını yoğunu ortaya koymasını bekliyorum.
Gelelim Bursaspor'a; konuk ekip ligde Kadıköy’de Fenerbahçe’ye karşı oynadığı son 3 maçın 2’sini kazandı. Fakat bu hafta Turgay ve Sercan'nın durumlarının belirsiz oluşu onları sıkıntıya sokabilir. Gol yollarında çok etkili olan ve Bursaspor'un herşeyi olan Sercan eğer oynamazsa konuk ekibin Fenerbahçe'ye karşı pek şansı yok.
Fenerbahçe kazanacaktır görüşündeyim.

Sonuç Tahmini : 1

401 22.02 20:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Fenerbahçe-Bursaspor

19 Şubat 2010 Cuma

Beşiktaş Galatasaray Maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Beşiktaş-Galatasaray izle,Beşiktaş-Galatasaray ,Beşiktaş-Galatasaray maçı,Beşiktaş-Galatasaray maçı izle,Beşiktaş-Galatasaray canlı izle,Beşiktaş-Galatasaray özet,lig tv izle

Ligin en iyi defans yapan takımı Beşiktaş geçen hafta bir iş kazasına ve forvet hattının yine(!) beceriksizliğine denk gelerek Antep deplasmanından puansız döndü. Zirve mücadelesinde iyice yara almış olan ev sahibi ekip bu maçı mutlak suretle kazanmak zorunda. Futbolcular, yönetim ve taraftarda bu maçtan 3 paun alınamayacağı takdirde hem şampiyonluktan hemde şampiyonlar liginden uzaklaşacaklarının farkındalar. Yani Beşiktaş için olmak ya da olmamak maçı bu maç.
Galatasaray hafta arası güçlü bir rakiple Avrupa Kupası maçı oynadı ve aldığı avantajlı skorla yurda döndü. Forvetsiz bir takım için oldukça iyi mücadele etmeleri ve turu kolay kaptırmamaları taktir edilecek cinsten. Fakat yorgun olan konuk ekibin bu maçta Beşiktaş'a pek direnebileceğini zannetmiyorum.
Beşiktaş kazanacaktır.


Sonuç Tahmini : 1


381 21.02 19:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Beşiktaş-Galatasaray

Kasımpaşa Gaziantepspor Maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Kasımpaşa-Gaziantepspor izle,Kasımpaşa-Gaziantepspor maçı,Kasımpaşa-Gaziantepspor maçı izle,Kasımpaşa-Gaziantepspor canlı izle,Kasımpaşa-Gaziantepspor özet,lig tv izle

Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım İstanbul ekibi. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği deplasmanında 4.00 oranı ile sizlere Kasımpaşa'nın galibiyetini önermiştim ve dediğim gibide oldu. Ondan önce ki 2 haftada da 2-0 önce olduğu maçlardan, biri 4-2 biri 2-2 olmak üzere 2 maçta puan kaybettiler ve bu puan kayıpları onları eminim normal mağlubiyetlerden daha çok üzdü.
Deplasman takımı Gaziantepspor ise geçen hafta oynadığı muhteşem futbolu ile Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Bu galibiyet onların moral ve motivasyonunu eminim çok üst seviyelere taşımıştır. Çok kaliteli bir futbolcu olan Julio Cesar eğer gününde olursa Kasımpaşa'yı tek başına devirir.
Evinde her zaman baskılı ve galibiyet için oynayan Kasımpaşa gol yollarında pek sıkıntı yaşamıyor. Buna konuk ekibin üst seviyedeki moralide eklenirse çok gol izleyeceğimiz bir karşılaşma bizleri bekliyor.

Sonuç Tahmini : Üst

331 21.02 14:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Kasımpaşa-Gaziantepspor

Diyarbakırspor Denizlispor Maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Diyarbakırspor-Denizlispor izle,Diyarbakırspor-Denizlispor maçı ,Diyarbakırspor-Denizlispor maçı izle,Diyarbakırspor-Denizlispor canlı izle,lig tv izle

Matematiksel olarak ligde kalmaları mümkün olan konuk ekip geçen hafta ligin flaş takımı Kayserispor'u yenerek biraz olsun ümitlendiler. Aslına bakarsanız Denizlispor ile oynayan her takım, güçsüz bir rakip olarak gördüğünden hep baskılı ve çabuk gol bulma üzerine bir strateji ile çıkıyorlar karşılarına. Kontra ataklarla rakibin sahasına iyi hücum eden Denizlispor, eğer gol yollarında biraz başarılı olabilseydi ligde kalmamaları için hiçbir gerekçe yoktu.
Ev sahibi ekip düşme potasında olduğu için bu tip maçları çok iyi değerlendirmek zorunda. Eğer Süper Ligde kalmak istiyorlarsa bu maçı kesinlikle kazanmak zorundalar. Uzun süredir galibiyete hasret olan Doğu Anadolu ekibinin bu karşılaşmadan 3 puanı almasını bekliyorum.

Sonuç Tahmini : 1
330 21.02 14:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Diyarbakırspor-Denizlispor

Ankaragücü Antalyaspor Maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Ankaragücü-Antalyaspor izle,Ankaragücü-Antalyaspor maçı izle,Ankaragücü-Antalyaspor maçını izle,Ankaragücü-Antalyaspor online izle,Ankaragücü-Antalyaspor canlı izle,lig tv izle

Köklü bir kulüp olan ve 100. yılında düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan başkent ekibinde işler hiçte iyi gitmiyor. Ligde 7 haftadır galibiyete hasretler ve böyle devam ederlerse düşmeleri işten bile değil. Katı savunmalarına rağmen gol yollarında çok başarısızlar ve az gol yiyip az gol atıyorlar. Son 3 hafta da aldıkları beraberliklere bakarsanız hepsi alt bitmiş, 0-0 ve 1-1 lik sonuçlarla 3 haftada 3 puan almışlar. Bu kötü gidişe bir dur demek zorunda olduklarını düşünüyorum artık. Konuk ekip Antalyaspor ile yaptıkları son 6 maçın hepsi 2,5 gol altında bitmiş.
Bence evsahibi takımın bu maçta şansı %51 ama benim size tavsiyem bu maça bahis yapmamanız.

Sonuç Tahmini : Uzak Durun

329 21.02 14:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Ankaragücü-Antalyaspor

Trabzonspor-İst.Büyükşehir Bld. Maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Trabzonspor-İst.Büyükşehir Bld. ,Trabzonspor-İst.Büyükşehir Bld. izle,Trabzonspor-İst.Büyükşehir Bld. maçı izle,Trabzonspor-İst.Büyükşehir Bld. canlı izle,lig tv izle

Şenol Güneş in gelişiyle bambaşka bir hava yakalayan Trabzonspor ,kupada eledeği İstanbul Bld. İle bu sefer ligde karşı karşıya geliyor.Trabzonspor geçen hafta zorlu Bursa deplasmanından son anda bir puanı kurtardı.Umut çok formda.İstanbul ekibinde ise forvet sıkıntısı var.Kimin oynayacağı belli değil.Takım olarak çok iyi mücadele eden İstanbul Bld geçen sene buradan puan çıkarmıştı.Bu sene işleri daha zor.Trabzonspor galibiyeti önerilebilir fakat ben toplam gol 2-3 ü tercih ediyorum.

Sonuç tahmini:2-3 gol
Sonuç Tahmini : 1

239 20.02 19:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Trabzonspor-İst.Büyükşehir Bld.

Eskişehirspor-Gençlerbirliği Maçı canlı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Eskişehirspor-Gençlerbirliği ,Eskişehirspor-Gençlerbirliği izle,Eskişehirspor-Gençlerbirliği maçı,Eskişehirspor-Gençlerbirliği maçı izle,Eskişehirspor-Gençlerbirliği canlı izle

Antalyaspor u geriden gelererk mağlup eden Eskişehirspor da moraller yerinde.Beşiktaş tan gelen Erkan Zengin çok güzel bir gole imza etti ve takıma çabuk adapte oldu.Kendi sahasında seyirci desteği ile daha etkili bir takım haline gelen Eskişehirspor kendi sahasında tehlikeli bir takım.Gençlerbirliği ise ligin ikinci yarısına kötü başladı ve iki haftadır farklı mağlup oluyorlar.Takımda kötü giden bir şeyler var.2 pozitif futbol oynayan takımın maçında ev sahibi avantajıyla ben Eskişehirspor un kazanacağını düşünüyorum.

Sonuç Tahmini : 1

153 20.02 15:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Eskişehirspor-Gençlerbirliği

Sivasspor Manisaspor Maçı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum
Sivasspor Manisaspor izle,Sivasspor Manisaspor maçı izle,Sivasspor Manisaspor maçını izle,Sivasspor Manisaspor canlı izle,Sivasspor Manisaspor özet ,lig tv izle

Alt sıraları oldukça yakından ilgilendiren bir maç.İki takımında küme düşme korkusu artık bu haftalarda hata yapmamalarını gerektiriyor.Sivasspor geçen hafta zor bir deplasman olan Diyarbakır dan 1 puanla dönmüştü.Keita bu maçta kırmızı kart gördüğü için bu maçta forma giyemeyecek.Manisaspor ise geçen hafta kötü oynamasına rağmen Fenerbahçe den bir puanı almayı başarmıştı ancak oynadıkları oyun bu haftalar için bir ışık değildi.İki takımında puana ihtiyacı var.Kontrollü bir oyun bekliyorum.Alt seçimi ideal.

Sonuç Tahmini : Alt

145 20.02 14:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Sivasspor-Manisaspor

5 Şubat 2010 Cuma

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izle

Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle 0 yorum

Beşiktaş Gençlerbirliği ,Beşiktaş Gençlerbirliği izle,Beşiktaş Gençlerbirliği canlı izle,Beşiktaş Gençlerbirliği maçı izle,Beşiktaş Gençlerbirliği maçını canlı izle,Beşiktaş Gençlerbirliği özet izle,lig tv izle

Karşılaşma özet ve goller sitemize maçdan sonra eklenecektir.Herkeze iyi seyirler.