19 Şubat 2010 Cuma

Kasımpaşa Gaziantepspor Maçı izle

Lig tv izlemenin doğru adresindesiniz... Lig tv izle ,Maç izle,Canlı lig tv izle
Kasımpaşa-Gaziantepspor izle,Kasımpaşa-Gaziantepspor maçı,Kasımpaşa-Gaziantepspor maçı izle,Kasımpaşa-Gaziantepspor canlı izle,Kasımpaşa-Gaziantepspor özet,lig tv izle

Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım İstanbul ekibi. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği deplasmanında 4.00 oranı ile sizlere Kasımpaşa'nın galibiyetini önermiştim ve dediğim gibide oldu. Ondan önce ki 2 haftada da 2-0 önce olduğu maçlardan, biri 4-2 biri 2-2 olmak üzere 2 maçta puan kaybettiler ve bu puan kayıpları onları eminim normal mağlubiyetlerden daha çok üzdü.
Deplasman takımı Gaziantepspor ise geçen hafta oynadığı muhteşem futbolu ile Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Bu galibiyet onların moral ve motivasyonunu eminim çok üst seviyelere taşımıştır. Çok kaliteli bir futbolcu olan Julio Cesar eğer gününde olursa Kasımpaşa'yı tek başına devirir.
Evinde her zaman baskılı ve galibiyet için oynayan Kasımpaşa gol yollarında pek sıkıntı yaşamıyor. Buna konuk ekibin üst seviyedeki moralide eklenirse çok gol izleyeceğimiz bir karşılaşma bizleri bekliyor.

Sonuç Tahmini : Üst

331 21.02 14:00 Türkiye Turkcell Süper Ligi
Kasımpaşa-Gaziantepspor

0 yorum:

Yorum Gönder